ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ 20% ΕΩΣ 30% ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΠΡΙΛΙΟ.

Cart

Δωρεάν Μεταφορικά (Αγορές 60€)

Ο Λογαριασμός μου

Σπαθόλαδο 250ml για επουλώσεις

Προσφορά!
Μπουκαλάκι που περιέχει 100ml σπαθόλαδο της εταιρίας divinum

Σπαθόλαδο 250ml για επουλώσεις

11.90 9.92 με ΦΠΑ

Το σπαθόλαδο είναι πραγματικά ένα θαυματουργό κόκκινο λάδι.Το σπαθόλαδο βοηθά σημαντικά στην αντιμετώπιση της ισχιαλγίας, των ρευματικών πόνων και των πόνων των αρθρώσεων κι έχει άριστες επουλωτικές ιδιότητες, χρησιμοποιήστε το σε πληγές, εγκαύματα, τσιμπήματα εντόμων και μώλωπες. Μια ακόμα πάρα πολύ σημαντική ιδιότητα του σπαθόλαδου είναι όταν το χρησιμοποιούμε εσωτερικά (1 -2 κουταλάκια του γλυκού) συμβάλλει στο έλκος στομάχου σε ξινίλες και πόνους κολίτιδας.

Διαθέσιμο σε 1-2 μέρες μετά την παραγγελία

Σύγκριση
Κωδικός προϊόντος: 4180289250 Κατηγορίες: , Ετικέτες: , ,

Κοινοποιήστε στου φίλους

Το σπαθόλαδο είναι πραγματικά ένα θαυματουργό κόκκινο λάδι. Σήμερα, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα φυτικά και φυσικά προϊόντα με πάρα πολλές μελέτες και έρευνες να το αποδεικνύουν. Οι ιδιότητες του οφείλονται κυρίως στην υπερικίνη και την υπερφορίνη που δρουν στον οργανισμό ως αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, στυπτικές και επουλωτικές.Το σπαθόλαδο βοηθά σημαντικά στην αντιμετώπιση της ισχιαλγίας, των ρευματικών πόνων και των πόνων των αρθρώσεων κι έχει άριστες επουλωτικές ιδιότητες, χρησιμοποιήστε το σε πληγές, εγκαύματα, τσιμπήματα εντόμων και μώλωπες. Μια ακόμα πάρα πολύ σημαντική ιδιότητα του σπαθόλαδου είναι όταν το χρησιμοποιούμε εσωτερικά (1 -2 κουταλάκια του γλυκού) συμβάλλει στο έλκος στομάχου σε ξινίλες και πόνους κολίτιδας.

Ποσότητα

250ml

Κατασκευαστής

Divinum

Τρόπος Χρήσης

Για την αντιμετώπιση του έλκους στομάχους και για την ευερεθιστότητα του εντέρου καταναλώστε μια κουταλιά του γλυκού σπαθόλαδο το πρωί με άδειο στομάχι έως να ανακουφιστούν τα συμπτώματα και να επουλωθούν οι εσωτερικές πληγές.

Χρησιμοποιείται εξωτερικά με επάλειψη στο δέρμα (μασάζ).

Συστατικά

Εκχύλισμα σπαθόχορτου μέσα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
INCI Name: Extract Hypericum perforatum Flower/Leaf/Stem in Olea Europaea (Olive) Fruit Oil

Προφυλάξεις

Το σπαθόλαδο ή βαλσαμόλαδο είναι φωτοευαίσθητο, που σημαίνει πως όταν το χρησιμοποιούμε εξωτερικά, δεν θα πρέπει υπάρχει άμεση έκθεση στον ήλιο.

Σε τυχαία επαφή με τα μάτια ξεπλύνετε με νερό. Σε περίπτωση διαρροής υπάρχει κίνδυνος ολίσθησης. Το δοχείο διατηρείται ερμητικά κλειστό σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

0
    0
    Το Καλάθι Μου
    Το Καλάθι είναι ΆδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα