ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

Cart

Δωρεάν Μεταφορικά (Αγορές 60€)

Ο Λογαριασμός μου

Επιστροφές – Αλλαγές

ΠOΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Λόγω της φύσης των ηλεκτρονικών αγορών και των απομακρυσμένων συναλλαγών είναι συχνό το φαινόμενο οι προσδοκίες του τελικού αποδέκτη / πελάτη να μην καλύπτονται από το προϊόν της επιλογής του, εξαιτίας της έλλειψης της φυσικής επαφής αυτού με το προς αγορά είδος.
Το GoNatutral.gr υποστηρίζει την όσο το δυνατόν ακριβέστερη προσέγγιση του χρήστη / πελάτη με τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταλόγου, μέσω της πληρότητας των περιγραφών και των εικόνων τα οποία αναρτά στις σελίδες του, ώστε ο χρήστης να απολαμβάνει το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή του, γρήγορα και εύκολα.
Ο πελάτης διατηρεί πλήρως το δικαίωμά του να επιστρέψει κάποιο ή κάποια προϊόντα που έχει παραλάβει και εμείς του προσφέρουμε αυτή τη δυνατότητα σύμφωνα με τους νόμους και τους κανόνες της ΕΕ.

Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων γίνεται δεκτή εαν:

 1. Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.
 2. Η συσκευασία των προϊόντων δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγιστεί.
 3. Το προϊόν δεν είναι λερωμένο ή αλλοιωμένο.
 4. Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί
 5. Να μην έχουν αφαιρεθεί τυχόν ταμπελάκια ή σημάνσεις μάρκας κ.λ.π. που ενδέχεται να έχουν επάνω τους τα προϊόντα
 6. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής.

Η διαδικασία να επιστρέψετε ένα προϊόν ή ένα μέρος των προϊόντων της παραγγελίας σας ξεκίνα με την γραπτή προς εμάς γνωστοποίηση της επιθυμίας σας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας ή καλώντας μας τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2316019331. Η νομοθεσία σας δίνει το δικαίωμα να επιστρέψετε κάποιο προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας με τις προϋποθέσεις τα προϊόντα να βρίσκονται στην κατάσταση που έχουν αναφερθεί πιο πάνω στο κείμενο.
Στην περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα που παραγγείλατε για κάποιον από τους λόγους όπως π.χ. επειδή δεν είστε ικανοποιημένος από την ποιότητα, το υλικό, το άρωμα, το χρώμα κ.λ.π. τότε τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν καλύπτονται από την επιχείρησή μας και επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε αυτή την περίπτωση στα επιστρεφόμενα χρήματα δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα της αρχικής αποστολής. Επίσης τα προϊόντα τα οποία αναφέρονται ως “κατόπιν παραγγελίας” δεν επιστρέφονται.

 

Επιστροφή Ελαττωματικού Προϊόντος ή Προϊόντος το οποίο υπέστη ζημιά κατά τη μεταφορά

Αν ο λόγος που θέλετε να μας επιστρέψετε κάποιο προϊόν είναι επειδή αυτό είναι ελαττωματικό θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα εντός 48 ωρών και επίσης να μας στείλετε e-mail με την φωτογραφία του ελαττωματικού προϊόντος ώστε να διευκολύνουμε την εξυπηρέτησή σας.
σε περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής είναι κάποιο ελάττωμα η ζημιά κατά τη μεταφορά, τα έξοδα της επιστροφής τα λαμβάνει η επιχείρησή μας εφόσον την αποστολή την ανέλαβε η συνεργαζόμενη εταιρία μεταφορών και courier της επιχείρησής μας. Αν όμως την αποστολή της παραγγελίας την ανέλαβε ο πελάτης με μεταφορική εταιρεία η courier της επιλογής του, τότε η επιχείρηση μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε καταστροφή ή ελάττωμα υπέστη το προϊόν ή τα προϊόντα κατά τη μεταφορά.

 

Επιστροφή λανθασμένου προϊόντος

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδοθεί είναι λανθασμένο (δηλαδή δεν είναι το προϊόν της παραγγελίας σας) μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός δύο (2) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, στο τηλέφωνο 2316019331 ή να συμπληρώσετε το αίτημά σας στην φόρμα επικοινωνίας ώστε να προγραμματιστεί η παραλαβή του λανθασμένου προϊόντος με έξοδα που θα επιβαρύνουν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα GoNatural.gr και να συμφωνηθεί η παράδοση του σωστού προϊόντος που έχετε παραγγείλει (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής).

 

Διαδικασία επιστροφής

 • Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
 • Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.
 • Αποστέλλετε το δέμα, μέσω οποιουδήποτε πρακτορείου ταχυμεταφορών επιθυμείτε.

Ακύρωση Παραγγελίας

Χωρίς περιορισμό των διατάξεων περί Υπαναχωρήσεως του άρθρου 9, η ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «διαγραφή» των προϊόντων . Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2316019331 και ένας υπάλληλός μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 2316019331 ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού μας ιστοτόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Ένας υπάλληλός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για τις επιλογές σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε με το 2316019331 και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Επίσης, εφόσον η παραγγελία έχει τιμολογηθεί και έχει πλέον δρομολογηθεί για την παράδοση της, τα έξοδα επιστροφής τα αναλαμβάνει ο πελάτης.

0
  0
  Το Καλάθι Μου
  Το Καλάθι είναι ΆδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα