ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ 20% ΕΩΣ 30% ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΟΥΝΙΟ.

Cart

Δωρεάν Μεταφορικά (Αγορές 60€)

Ο Λογαριασμός μου

Αποστολές – Μεταφορικά

Πληροφορίες Αποστολής

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία κούριερ που συνεργαζόμαστε “Γενική ταχυδρομική”. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας με κάποια άλλη εταιρεία παρακαλούμε να αναγράψετε την επιθυμία σας στο πεδίο σημειώσεις στη σελίδα ταμείο (checkout).

-Στην περίπτωση που τα προϊόντα της παραγγελίας σας είναι άμεσα διαθέσιμα ισχύουν τα παρακάτω:
Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως τις 13:00 το μεσημέρι αποστέλλονται την ίδια μέρα έως τις 18:00 το απόγευμα. Το Σάββατο οι παραγγελίες αποστέλλονται έως και τις 13:00 το μεσημέρι. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μετά τις 13:00 το μεσημέρι αποστέλλονται έως τις 18:00 το απόγευμα της επόμενης μέρας.Τις Κυριακές δεν γίνονται παραδόσεις από τα κούριερ.

-Στην περίπτωση που τα προϊόντα της παραγγελίας είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας:
Όταν τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, συλλέγουμε τα προϊόντα μία έως τέσσερις ημέρες κατά περίπτωση και ακολουθείται η ίδια διαδικασία αποστολής που περιγράψαμε πιο πάνω.

  • Για αποστολές εντός Θεσσαλονίκης: η παράδοση πραγματοποιείται εντός μιας εργάσιμης ημέρας.
  • Για εκτός Θεσσαλονίκης αποστολές: η παράδοση πραγματοποιείται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.
  • Σε απομακρυσμένες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας, σε νησιά, σε δυσπρόσιτες περιοχές: η παράδοση πραγματοποιείται εντός 2-4 εργάσιμων ημερών. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2316019331 (ωράριο λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 18:00) ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@gonatural.gr .

Κόστος Μεταφορικών

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται βάσει του κόστους της παραγγελίας του πελάτη και της διεύθυνσης αποστολής που έχει ορίσει. Υπολογίζεται η συνολική αξία των προϊόντων με το ΦΠΑ καθώς και το βάρος των προϊόντων.
Τυχόν λανθασμένη καταχώρηση της διεύθυνσης αποστολής εκ μέρους του πελάτη και, συνέπεια αυτού, λανθασμένος υπολογισμός εξόδων αποστολής δεν επιβαρύνει το GoNatural.gr, αλλά τον πελάτη.

Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους κάτω των εξήντα (60) ευρώ και συνολικού βάρους έως 2kg ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 2,70 ευρώ για αποστολές σε όλη την Ελλάδα εκτός των δυσπρόσιτων περιοχών πού το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 6,5 ευρώ. Για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των δύο ο πελάτης επιβαρύνεται περαιτέρω με 1 ευρώ ανά επιπλέον κιλό.

Τα έξοδα αντικαταβολής επιβαρύνουν τον πελάτη με 1,2 ευρώ πανελλαδικά.

Για όλες τις παραγγελίες οποιονδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους πάνω από εξήντα (60) ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το info@gonatural.gr με την ανάλυση της παραγγελίας σας.

0
    0
    Το Καλάθι Μου
    Το Καλάθι είναι ΆδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα