ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ  ΜΑΡΤΙΟ.

Cart

Δωρεάν Μεταφορικά (Αγορές 60€)

Ο Λογαριασμός μου

Σχετικά με μας

Ποιοι Είμαστε

Από την πρώτη στιγμή που ανοίγουμε τα μάτια μας αντιλαμβανόμαστε ότι είμαστε μέρος της φύσης. Γεννιόμαστε μέσα σε ένα δωμάτιο με χρώματα, μυρωδιές και γεύσεις που μας ακολουθούν σε όλη μας τη ζωή. Από παιδιά, είχαμε την περιέργεια να γνωρίσουμε τον κόσμο και ο κόσμος ξεκινούσε πάντα από τον κήπο μας. Η πράσινη φύση, η μητέρα γη άνθιζε και έφερνε ζωή στο όμορφο περιβόλι του σπιτιού μας.

Τα βότανα, τα κηπευτικά, τα καλλωπιστικά είναι κομμάτια του εαυτού μας. Η περιέργεια μας μάς ώθησε να ακολουθήσουμε κάποιες σπουδές πάνω στο αντικείμενό της βοτανολογίας και της γεωπονικής. Μάθαμε περισσότερα και αποφασίσαμε ότι η γνώση και η εμπειρία της παράδοσης δεν θα πρέπει να ξεχαστεί.

Το GoNatural.gr είναι ένα διαδικτυακό κατάστημα που φιλοδοξεί να γνωρίσει τα δώρα της φύσης στο ευρύ κοινό με υπευθυνότητα και σεβασμό στους φίλους που θα μας εμπιστευτούν. Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκεται στην Δαγκλή 29 στη Θεσσαλονίκη και λειτουργεί περισσότερο σαν φυσικό σημείο στο οποίο θα μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά.

Με γνώμονα τη φιλοσοφία μας δεν σταματάμε να εξελισσόμαστε και καταρτίζόμαστε συνεχώς έχοντας επαφή με νέα πράγματα πάνω στην επιστήμη μας ώστε να καλύπτουμε και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες. Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας, θα κάνουμε το καλύτερο για σας.

0
    0
    Το Καλάθι Μου
    Το Καλάθι είναι ΆδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα