ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ  ΜΑΡΤΙΟ.

Cart

Δωρεάν Μεταφορικά (Αγορές 60€)

Ο Λογαριασμός μου

Τρόποι πληρωμής

Από τη στιγμή που ο χρήστης συγκέντρωσει τα προϊόντα στο καλάθι του και για να ολοκληρώσει την παραγγελία του απαιτείται η πληρωμή του ποσού το οποίο έχει χρεωθεί στην παραγγελία. Τα προϊόντα δεν μπορούν να αποσταλούν αν δεν γίνει πρώτα η πληρωμή της παραγγελίας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα GoNatural.gr διαθέτει στους πελάτες μας πέντε τρόπους πληρωμής για τη διευκόλυνση τους.

Κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει κατά την κατάθεση να δηλώσετε το ονοματεπώνυμο το οποίο έχετε δώσει κατά την παραγγελία σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας ώστε να ταυτοποιήσουμε τα στοιχεία και να προωθήσουμε την παραγγελία για αποστολή. Μόλις επιβεβαιώσουμε ότι η πληρωμή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία, άμεσα θα ξεκινήσει η επεξεργασία και η αποστολή της παραγγελίας σας. Εφόσον δεν πραγματοποιήσετε την κατάθεση των χρημάτων εντός 10 ημερών, τότε αυτόματα η παραγγελία σας ακυρώνεται. στην περίπτωση που κάνετε έμβασμα στον τραπεζικό μας λογαριασμό από διαφορετική τράπεζα, τότε ο εντολέας-πελάτης χρεώνεται τα έξοδα της μεταφοράς των χρημάτων και των δύο τραπεζών.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Λογαριασμός (IBAN): GR9801102230000022300664277
Δικαιούχος: GONATURAL IKE
Κωδικός Τράπεζας(BIC): ETHNGRAA

Αντικαταβολή

Με την αντικαταβολή επιλέγετε να πληρώσετε την παραγγελία σας στον χώρο σας τοις μετρητοίς με την παραλαβή της από την εταιρεία courier. Πληρώνετε τον εκπρόσωπο της εταιρείας courier την ώρα που σας παραδίδει το δέμα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να αποσταλεί η παραγγελία σας με αντικαταβολή είναι να ισχύει το τηλέφωνο που θα δηλώσετε στα στοιχεία σας. Για αγορές κάτω του ποσού των 60 ευρώ υπάρχει χρέωση αντικαταβολής 1€ που σας επιβαρύνει και είναι ανεξάρτητη από τα μεταφορικά. Για αγορές άνω των 60 ευρώ η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

Πληρωμή με Πιστωτική / Χρεωστική / Προπληρωμένη Κάρτα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις τραπεζικές κάρτες visa, mastercard, maestro, american express, jbc και άλλες για να ολοκληρώσετε τις αγορές σας. Οι συναλλαγές είναι απόλυτα ασφαλείς εκτελούνται στη φόρμα παραγγελίας που παρέχει η Viva Wallet στην οποία υπάρχει σύστημα κρυπτογράφησης και 3d secure που εξασφαλίζουν το απόρρητο της συναλλαγής. Να σημειωθεί ότι σε καμία περίπτωση τα στοιχεία της κάρτας σας δεν έρχονται σε επαφή με την GoNature.gr και δεν αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων μας.

PayPal

Πρόκειται για το δημοφιλές διεθνές σύστημα εξόφλησης αγορών μέσω πιστωτικών καρτών που παρέχει αξιοπιστία και ασφάλεια κατά τη συναλλαγή και δέχεται τις κάρτες όλων των τραπεζών. Με τη χρήση αυτού του τρόπου πληρωμής εσείς δεν επιβαρύνεστε με καμία επιπλέον χρέωση και επιπλέον τα στοιχεία της κάρτας σας παραμένουν απόρρητα χωρίς φυσικά ο ιστότοπός μας να έχει πρόσβαση σε αυτά.

Πληρωμή στο Κατάστημα

Σε περίπτωση που έχετε τη δυνατότητα να μεταβείτε στο φυσικό μας κατάστημα μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας και να πληρώσετε στον χώρο μας τοις μετρητοίς ή με κάρτα τα προϊόντα που θα επιλέξετε. Όταν συγκεντρώσουμε τα προϊόντα της παραγγελίας σας, σάς στέλνουμε e-mail και σας ενημερώνουμε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να την παραλάβετε από το κατάστημά μας.

0
    0
    Το Καλάθι Μου
    Το Καλάθι είναι ΆδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα