SUPER ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ -10% ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 ΕΥΡΩ!!! ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ: “FIRST10”.

Cart

Δωρεάν Μεταφορικά (Αγορές 60€)

Ο Λογαριασμός μου

Αμυγδαλέλαιο για εξωτερική χρήση 100ml από Κιλκίς

Προσφορά!
Αμυγδαλέλαιο 100ml σε φιάλη καφετί χρώματος με χρώματος με λευκή ετικέτα

Αμυγδαλέλαιο για εξωτερική χρήση 100ml από Κιλκίς

6.70 5.58 με ΦΠΑ

Καλλυντικό αμυγδαλέλαιο για μασάζ και για αφαίρεση μακιγιάζ. Παρέχει ενυδάτωση, απαλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα. Θωρακίζει το δέρμα, καταπραΰνει τους ερεθισμούς, θρέφει, αποκαθιστά τη σωστή δομή του. Μειώνει τις ρυτίδες και συσφίγγει το δέρμα.

Διαθέσιμο σε 1-2 μέρες μετά την παραγγελία

ΈκπτωσηΤεμάχιαΝέα Τιμή Τεμαχίου
5% Έκπτωση3 - 6 5.30
10% Έκπτωση7 + 5.02
Σύγκριση

Κοινοποιήστε στου φίλους

Καλλυντικό αμυγδαλέλαιο για μασάζ και για αφαίρεση μακιγιάζ. Παρέχει ενυδάτωση, απαλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα. Θωρακίζει το δέρμα, καταπραΰνει τους ερεθισμούς, θρέφει, αποκαθιστά τη σωστή δομή του. Μειώνει τις ρυτίδες και συσφίγγει το δέρμα.

Το αμυγδαλέλαιο είναι ένα ελαφρύ λάδι πλούσιο σε απαραίτητα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και λόγω αυτού είναι εξαιρετικό για μασάζ για όλες τις χρήσεις. Βοηθά στο να μαλακώσει το ευαίσθητο δέρμα και αποτρέπει την απώλεια υγρασίας, είναι εξαιρετικά ήπιο και αρκετά απαλό για μωρά, παιδιά και άτομα με ευαίσθητο δέρμα. Προέρχεται από τους πυρήνες της αμυγδαλιάς και έχει το γλυκό άρωμα του καρπού της.

Για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένων μωρών, παιδιών και ευαίσθητων τύπων.
Απαλό, πλούσιο σε ωμέγα λιπαρά (ελαϊκό, λινελαϊκό οξύ) και βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6.

Έχει εξαιρετικές ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες, καθώς και καταπραϋντικές. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για το ευαίσθητο δέρμα βρεφών. Το λάδι είναι απαραίτητο για τη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος. Χρησιμοποιείται σε έκζεμα, ψωρίαση και ξηρό δέρμα, φαγούρα και ερεθισμένο δέρμα.

Είναι ιδανικό για μασάζ και αφαίρεση μακιγιάζ. Εξασφαλίζει σωστή ενυδάτωση του δέρματος, απαλότητα και ελαστικότητα. Αφήνει το δέρμα λείο και ελαστικό και καθυστερεί την εμφάνιση ρυτίδων και πλαδαρότητας. Το αμυγδαλέλαιο ενδυναμώνει το δέρμα, καταπραΰνει τους ερεθισμούς, θρέφει και αποκαθιστά τη σωστή δομή του. Είναι ελαφρύ, απορροφάται εύκολα από το δέρμα και έχει μια ευχάριστη μυρωδιά, η οποία δίνει μια ικανοποιητική αίσθηση ευχαρίστησης κατά τη διάρκεια του μασάζ.

Τρόπος χρήσης:

Συνιστάται για καθημερινή φροντίδα ολόκληρου του σώματος και των μαλλιών. Το λάδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας σε κατάλληλη ποσότητα στο δέρμα (πρόσωπο ή ολόκληρο το σώμα) και στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Μετά την εφαρμογή του λαδιού, συνιστάται να κάνετε ένα απαλό μασάζ. Το λάδι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή επαγγελματικών και σπιτικών καλλυντικών, καθώς και για περιποιήσεις σε σαλόνια ομορφιάς, κομμωτήρια και αίθουσες μασάζ.

Τα οφέλη για την υγεία του αμυγδαλέλαιου

Είναι απαλό, μη φαγεσωρογόνο λάδι που σημαίνει ότι δεν φράζει τους πόρους του δέρματος και δε δημιουργεί μαύρα στίγματα και έτσι είναι κατάλληλο για χρήση σε πολλούς διαφορετικούς τύπους δέρματος, από λιπαρό έως ξηρό και από μωρά έως ενήλικες. Είναι επίσης κατάλληλο για μασάζ καθώς έχει χαμηλό ιξώδες που του επιτρέπει να απλώνεται εύκολα στο δέρμα.

Το αμυγδαλέλαιο περιέχει επίσης πολλά θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης Α με τη μορφή ρετινόλης, τα οποία μπορούν να εξομαλύνουν τις λεπτές γραμμές και να ενθαρρύνουν την ανάπτυξη νέων κυττάρων στο δέρμα.

Περιέχει επίσης βιταμίνη Ε και έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στη λείανση του δέρματος, στην πρόληψη της βλάβης των κυττάρων και στη μείωση της βλάβης του δέρματος από τα υπεριώδη κύματα του ήλιου (UV). Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα στο λάδι μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης και στην πρόληψη της UV ακτινοβολίας.

Περιέχει ψευδάργυρο. Αυτό το μικροθρεπτικό συστατικό είναι απαραίτητο για την επούλωση του δέρματος, και έτσι βοηθά στην ακμή, στα ούλα και τις ραγάδες.

Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του αμυγδαλέλαιου μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των κύκλων κάτω από τα μάτια και του πρησμένου δέρματος

Το αμυγδαλέλαιο είναι ιδανικό για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Μπορεί να συμβάλει στη μείωση της πιτυρίδας και των ξηρών φαγούρων στο τριχωτό της κεφαλής και του δέρματος, αυτό επιτυγχάνεται κάνοντας μασάζ με μικρή ποσότητα στο τριχωτό της κεφαλής και αφήνοντας για τουλάχιστον μισή ώρα. Τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 3 θεραπείες.

Τα μέταλλα και τα θρεπτικά συστατικά στο λάδι αμυγδάλου μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη βελτίωση της ανάπτυξης των μαλλιών με πλουσιότερα, περισσότερο όγκο και δυνατότερα μαλλιά με περισσότερη λάμψη και λιγότερα σπασμένα άκρα.

Κατασκευαστής

Βοτανόκηπος

Ποσότητα

100ml

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

0
    0
    Το Καλάθι Μου
    Το Καλάθι είναι ΆδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα