ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ 20% ΕΩΣ 30% ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΠΡΙΛΙΟ.

Cart

Δωρεάν Μεταφορικά (Αγορές 60€)

Ο Λογαριασμός μου

Αργκάν βιολογικό λάδι 100ml

Προσφορά!
Λάδι άργκαν σε μπουκαλάκι 100ml

Αργκάν βιολογικό λάδι 100ml

17.04 13.11 με ΦΠΑ

Το αργκανέλαιο είναι ιδανικό για το σκασμένο δέρμα, τις ρυτίδες, είναι πλούσιο σε βιταμίνες Ε και Α και σε ακόρεστα λιπαρά οξέα ενώ περιέχει πληθώρα αντιοξειδωτικών ουσιών που δρουν κατά των ελευθέρων ριζών. Ενδυναμώνει και βοηθά τα μαλλιά, δίνει λάμψη, μειώνει την ψαλίδα και θρέφει τις ρίζες. Το έλαιο Αργκάν, εξάγεται από τους καρπούς του ομώνυμου δέντρου. Το αργκανέλαιο που διαθέτουμε είναι βιολογικό και βρώσιμο.

Διαθέσιμο σε 1-2 μέρες μετά την παραγγελία

ΈκπτωσηΤεμάχιαΝέα Τιμή Τεμαχίου
5% Έκπτωση3 - 6 12.45
10% Έκπτωση7 + 11.80
Σύγκριση

Κοινοποιήστε στου φίλους

Προτεινόμενος Συνδυασμός Προϊόντων:

Λάδι άργκαν σε μπουκαλάκι 100ml+amygdalelaio-exoterikis-chrisis-100ml+ladi-avokanto-gia-exoteriki-chrisi-100ml+ladi-karydas-vioagros-partheno-bio-200gr-jpg
Συνολική Τιμή:   27.03

Το αργκανέλαιο είναι ιδανικό για το σκασμένο δέρμα, τις ρυτίδες, είναι πλούσιο σε βιταμίνες Ε και Α και σε ακόρεστα λιπαρά οξέα ενώ περιέχει πληθώρα αντιοξειδωτικών ουσιών που δρουν κατά των ελευθέρων ριζών. Ενδυναμώνει και βοηθά τα μαλλιά, δίνει λάμψη, μειώνει την ψαλίδα και θρέφει τις ρίζες. Το έλαιο Αργκάν, εξάγεται από τους καρπούς του ομώνυμου δέντρου. Το αργκανέλαιο που διαθέτουμε είναι βιολογικό και βρώσιμο.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΓΚΑΝΕΛΑΙΟ;

Το έλαιο αργκάν παράγεται από τους πυρήνες του καρυδιού αργκάν που προέρχεται από το δέντρο Argania spinosa, ένα δέντρο ενδημικό στις ξηρές εκτάσεις του νοτιοδυτικού Μαρόκου. Αυτό το λάδι έχει πολλαπλές χρήσεις και αναφέρεται συχνά ως “Υγρός χρυσός” λόγω του χρώματος του καθώς και των πολυάριθμων πλεονεκτημάτων που του αποδίδονται.

Εξαιρετικά πλούσιο σε βιταμίνη Ε και απαραίτητα λιπαρά οξέα, το έλαιο αργκάν έχει αποδειχθεί ότι :

  • Μαλακώνει, ενυδατώνει και θρέφει τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια.
  • Ελαχιστοποιεί τις λεπτές γραμμές στο πρόσωπο.
  • Αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος.
  • Βελτιώνει το χρωματικό τόνο του δέρματος.
  • Καταπραΰνει ερεθισμούς.
  • Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν σημάδια γήρανσης.
  • Προστατεύει το δέρμα από επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες.
  • Καταπραΰνει τα συμπτώματα των κοινών παθήσεων του δέρματος, όπως ακμή, έκζεμα, ραγάδες και ψωρίαση.
  • Ελαφρύ και μη λιπαρό, το λάδι άργκαν απορροφάται εύκολα, δίνοντας αμέσως στο δέρμα μια λαμπερή λάμψη.
Το αργανέλαιο επίσης είναι ένα γκουρμέ μαγειρικό λάδι και είναι ιδανικό για το τηγάνισμα.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΥ ΑΡΓΚΑΝ

Τα πολυάριθμα οφέλη του αργανέλαιου οφείλονται στο προφίλ των μοναδικών θρεπτικών του συστατικών. Έχει μεγάλη συγκέντρωση βιταμίνης Ε (τρεις φορές περισσότερη από το ελαιόλαδο), η οποία σε συνδυασμό με τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα θρέφει τα μαλλιά και τα κύτταρα του δέρματος. Άλλα σπουδαία συστατικά κλειδιά για την προώθηση της υγείας των κυττάρων είναι οι αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες, φυτοστερολικές ενώσεις και το σκουαλένιο που περιέχει.

Το αργανέλαιο αποτελείται κατά 80% από ακόρεστα απαραίτητα λιπαρά οξέα, όπως ωμέγα-9 (ελαϊκό οξύ) και Ωμέγα-6 (λινολεϊκό οξύ). Αυτά τα λιπαρά οξέα είναι απαραίτητα για την υγεία των κυτταρικών μεμβρανών – διατηρώντας το δέρμα ελαστικό και σφριγηλό και ενυδατωμένο. Είναι επίσης κρίσιμα στο σχηματισμό της προσταγλανδίνης, η οποία δρα ως φυσικός αντιφλεγμονώδης και θεραπευτικός παράγοντας.

Το λάδι Argan περιέχει 300% περισσότερες τοκοφερόλες (βιταμίνη Ε) από το ελαιόλαδο, ένα σημαντικό αντιοξειδωτικό που εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες. Ωθεί τα κύτταρα να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη. Η βιταμίνη Ε αποτρέπει την κυτταρική γήρανση λόγω οξείδωσης, βοηθά στη θρέψη των κυττάρων, μειώνει τη φλεγμονή και ενισχύει τα τριχοειδή αγγεία. Έχει αποδειχθεί ότι βοηθά σημαντικά στη μείωση των ουλών από πληγές και την εμφάνιση ραγάδων.

Οι αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες (ή πολυφαινολικές ενώσεις) είναι γνωστές για τις αντισηπτικές, αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντι-αλλεργιογόνες και αντιγηραντικές τους ιδιότητες.

Οι στερόλες (φυτοστερόλες) είναι μια κατηγορία ενώσεων που μοιάζουν με λιπίδια που βοηθούν στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος βελτιώνοντας την αναδόμηση της επιδερμίδας και μειώνουν τη φλεγμονή. Έχει αποδειχθεί ότι οι στερόλες βοηθούν στην πρόληψη των ρυτίδων και στην αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Απλώστε μερικές σταγόνες και κάντε μασάζ στην επιθυμητή περιοχή όπως χρησιμοποιείτε μια καθημερινή ενυδατική κρέμα ή ως μέρος της βραδινής ρουτίνας καθαρισμού για μέγιστη αναδόμηση των κυττάρων.

ΣΩΜΑ
Εφαρμόστε ελεύθερα σε περιοχές, όπως τα χέρια, τα γόνατα, τις φτέρνες και τους αγκώνες, για να τα λειάνετε και να τα μαλακώσετε.

ΜΑΛΛΙΑ
Για να θρέψετε τα μαλλιά σας, να αποτρέψετε το φριζάρισμα και να αποκαταστήσετε τη λάμψη τους. απλώστε μερικές σταγόνες στην παλάμη του χεριού σας, τρίψτε για να ζεσταθεί και μετά απλώστε απευθείας σε στεγνά μαλλιά. Φροντίστε να εστιάσετε στις ρίζες, κατά μήκος της τρίχας και στα άκρα.

ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
Μπορεί να αναμιχθεί με την υπάρχουσα λοσιόν, το σαμπουάν ή τα καλλυντικά σας για να ενισχύσετε τα ενυδατικά αποτελέσματά τους. Κάνει για βάση μακιγιάζ καθώς και για την αφαίρεση μακιγιάζ. Λίγες σταγόνες στην μπανιέρα σας και μπορείτε να το απολαύσετε ως πολυτελές λάδι μπάνιου.

Κατασκευαστής

MeliMpampa

Ποσότητα

100ml

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

0
    0
    Το Καλάθι Μου
    Το Καλάθι είναι ΆδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα